2012. július 18.

Teszt - AVON 24k Gold szempillaspirál

Potom pénzért jutottam hozzá, így még azt sem bántam volna, ha nem válik be. :) Pedig egész jó kis szempillaspirál, nem lesz tőle wow! pillánk, de a mindennapokra tökéletes. 
Jöjjenek a képek!
Tetszetős kis tubusa van, bár a fekete műanyag elég jól gyűjti az ujjlenyomatokat. Ami nekem külön kis plusz, hogy a spirál kupakja arany színű, így gyorsan megtalálom a többi fekete tubusos spirálom között. Arany színű felirat, letisztult dizájn, semmi csicsa. :)

A keféje is teljesen rendben van, nem vesz fel túl sok festéket, jól lehet vele dolgozni, nem kenem össze-vissza a szemhéjamat. Gyorsan szárad, egész nap szépen fenn marad, nem hullik, nem morzsolódik, néha egy kicsit elkenődik a felső szemhéjam szélére (valószínűleg a meleg miatt), de ez egy mozdulattal korrigálható. A festékben elvileg vannak mikro arany csillámok, nagy ritkán lehet is őket látni, de egyáltalán nem feltűnő.
előtte
egy réteg
két réteg
Hosszít, ível, annyira nem dúsít, de mint már a bevezetőben említettem, nekem a hétköznapokra épp elég ennyi "drámaiság" a szempilláimon. :)
Arról, hogy mennyi ideig bírja ez a spirál beszáradás nélkül, nem tudok még nyilatkozni, egyelőre teszi a dolgát; mostanában szinte minden nap ezt használom.

Ti megtaláltátok már a "nagy ő" szempillaspirált?
Monic


8 megjegyzés:

Thündérke írta...

Szia!!! MA megcsináltam a cukkini felfújtat hús nélkül *-* és nagyon fini lett <3 tettem még a tetejére paradicsomot is! :) Köszi a receptet! :)

Angi írta...

Egész jól néz ki, bár én az AVON-osokkal azért nem voltam elégedett, mert gyorsan elkenődtek, látom, ezt a hibát még nem sikerült maradéktalanul kiküszöbölniük. Kár érte amúgy :(

Angi írta...

És még sajnos nincs meg a nagy ő, amit leginkább szeretek az a Bourjois Ultra Black-je, de ehhez is bőven kell szempillagöndőrítő :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Két rétegben nem rossz :)
Most az Estée Laudernek egy szempillaspirálját használom (vásárlás után járt egy kis neszesszer termékmintákkal) megvagyok elégedve vele, de az igazi a Lancome.

dyna írta...

Én megtaláltam, de sajnálom újra kiadni érte a 7500 forintot. :( Amúgy a Clarins Wonder Volume spriálja az. Tökéletes pillákat csinál, extra vízálló, de mégis szuperül leszedhető a Bioderma micellás lemosójával. Keresem az olcsóbb alternatíváját.

Monic írta...

Thündérke: örülök, hogy ízlett! :)
Zora: az elkenődés nem vészes, és tényleg valami 100 Ft körüli összegért jutottam hozzá.
Erzsi: a Lancome-mal egyszer megismerkedek, csak előbb elfogyasztom a mostani spirál készletet. :)
dyna: 7.500,- Ft egy spirálért azért nem kevés! Még az álom pillákért is egy kicsit sok... :) Bár attól függ, meddig elég egy tubus?

Anett írta...

nálam a Maybelline spirálok a kedvencek, de amit most használok az Elf-től az sem rossz, szerintem hasonló eredményt nyújt mint ez az Avon. Én is úgy vagyok vele hogy hétköznapra ez tökéletes nekem :)

dyna írta...

Monic, bő 1 évig használtam és nem buggyant meg, kb. a 15-16 hónapban kezdtem el érezni, h már egyrészt kevés van benne, másrészt mintha más lenne az állaga. Szóval jó sokáig bírta (hümm, most megint elkezdtem azon morfondírozni, h így jobb az ár/érték statisztikája:)).
Épp csüt-ön kaptam meg egy barátnőm frissen vásárolt Astor arany Big boom-ját (vagy mi a neve, most nagyon nyomatják), óriás kefével rendelkezik (szinte megijedtem, sosem láttam még ekkora jetit), egészen jó pillákat csinál. Mármint semmi extra, de picit ível és picit hosszabbít. Ma (sajnos)nem volt 30 fok, szóval az elmozdulását nem tesztelhettem. Ajiként örülök, magamtól egyelőre még nem venném meg. A barátnőmnek abszolút nem jött be a pilláira (neki rövidebb van és előre álló), ezért próbáltatta ki velem, majd adta oda. Tehát még haverkodunk... :)