2012. július 5.

Teszt - AVON és Maybelline rúzsok

A tegnapi shoppingos bejegyzésben már bemutattam ezt a 3 rúzst, jöjjenek most a részletek!
Érdekes, de eddig nem volt Maybelline rúzsom, épp ezért volt nagy a csábítás, amikor megláttam őket leárazva a Rossmann-ban. 
A Ginger Spice árnyalatot választottam: barnás téglavörös, mikro arany csillámokkal. Nagyon tetszik a csomagolása, a szögletes doboz az átlátszó, meggybordó kupakkal igazán vagány (annak ellenére, hogy műanyag).
A rúzs teljesen visszatekerhető, így biztosan nem sérül meg, kellemes illata van, picit kókuszos. Krémes, nagyon jól pigmentált, nem szárít, egy húzásra tökéletesen fed és tartós is! Ha nem ennék-innék, akkor biztosan bírná 5-7 órán át, így 3-4 óra után kezd eltűnni a számról, nagyon diszkréten, egyenletesen kopik, végül a picike csillámok maradnak csak. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a rúzzsal, mert az árához képest hozza ugyanazt a minőséget, mint a jóval drágább társai. Ha belebotlok még ilyen Maybelline rúzsokba, alaposabban megnézem a színeket! :)

Mint említettem, az AVON 9-es  kampányában volt újdonság a Színmegújító rúzs a teltebb ajkakért. (Kicsit idétlen az elnevezés.) A csomagolás a megszokott: fekete tubus, középen arany csík, benne az AVON felirat. A rúzs teljesen visszatekerhető és bele van nyomva az AVON név, ez nekem nagyon tetszik (más márkáknál is), ettől olyan elegáns lesz. Az illata finom, alig érezhető. A Shimmer Peach és a Terracotta árnyalatokat választottam. Mindkettő krémes (krémesebbek, mint a Maybelline), szuperül pigmentáltak, ezek is egyetlen húzással tökéletesen fednek, nem szárítanak, és a tartósságukra sincs panaszom: hozzák a 4-5 órát és a Maybelline-hez hasonlóan egyenletesen kopnak. 
Retinolt és kollagént tartalmaznak, simábbá és teltebbé teszik az ajkakat; krémes színt és szaténos fényt biztosítanak; hidratálnak és puhítják az ajkak bőrét - ezt írja a katalógus. Amit én tapasztaltam: simább lesz a szám, de a teltséget nem tapasztaltam, biztosan nem lesz tőle push-up ajkam. :D A színük valóban krémes, szaténos, hidratálnak, semmilyen szárító hatást nem tapasztaltam, nagyon kellemes viselet.


                            

 Természetes és napfényben.
Maybelline: Ginger Spice, AVON Shimmer Peach, AVON Terracotta.
Hasonlónak tűnik a két szélső, de azért van köztük eltérés: 
a Maybelline barnás, az AVON pirosas téglavörös.
 
Maybelline Ginger Spice
AVON Shimmer Peach

                               
AVON Terracotta.
Ezt viselem a lenti fotón. :)

Nektek meg van valamelyik rúzs?
Monic

6 megjegyzés:

Nóra írta...

igazi telitalálat az Avon Terracottája rajtad :)

Poppy Vintage írta...

A Terracotta nagyon szep! en is szeretem az ilyen arnyalatokat.

Zitu írta...

díjat kaptál http://zituublogja.blogspot.hu/2012/07/ismet-egy-dij.html

Zitu írta...

díjat kaptál http://zituublogja.blogspot.hu/2012/07/ismet-egy-dij.html

Anett írta...

Szuperül áll rajtad!

Monic írta...

Nóra, Poppy Vintage, Vattacukor: Köszönöm! :)