2012. július 6.

Teszt - Eveline Slim Extreme 3D Thermo Aktív krém

Elöljáróban annyit, hogy nem hiszek abban, hogy egy krém el tudja tüntetni a cellulitiszt és még fogyaszt is. Életmódváltás, diéta, sport nélkül biztosan nem, de ezek kombinációjában is csak enyhítheti a tüneteket.
Tudom, hogy a fentieknek teljesen ellentmond ez a bejegyzés, mert most joggal kérdezhetitek, hogy akkor mi a fenének vettem meg ezt a krémet, sőt, már a második tubus is a fürdőszobában csücsül. :)
Az ok: valamit mintha tényleg csinálna ez a krém! :D
Először a Krémmánián olvastam róla, már-már gyanús volt a sok pozitív vélemény. Aztán megláttam a Rossmann-ban, 1700-1800,- Ft-ért, s azt gondoltam, ha nem is ér semmit, testápolónak jó lesz. Azt is olvastam, hogy vékonyan kenjük fel, mert nagyon éget. Először tényleg óvatos voltam, mégis jött a melegség, majd forróság - elindult a hasamtól lefelé és meg sem állt a térdemig. :D Na, csodálkoztam, végre valami, ami úgy csinál, mintha működne!
Több féle Eveline krém van, én ezt a piros tubusost vettem meg. 250 ml, ehhez most ajándékba adnak 50 ml-t. Fehér színű, nem túl nehéz krém, az illata is kellemes, de nem tudom semmihez sem hasonlítani. 
Azt írja a használati útmutató, hogy reggel és este kenjük be a kezelni kívánt területet, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bele a krémet a bőrbe, amíg fel nem szívódik, s ha így teszünk, akkor 4 hét múlva már láthatjuk a pozitív változást.
Én csak este használom - reggel erre nincs időm -, épp ma négy hete kezdtem el. A tubusban még mindig van kb. egy hétre való mennyiség, tehát nem csak az ára kedvező, de elég sokáig elég is ez a 300 ml. 
Arra tényleg vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásba a felvitelnél. Egyszer valahogy elgondolkodtam és kentem bőségesen mindenfelé belőle, húúú, hát azt hittem, öngyulladok! :D 
Az nagyon tetszik, hogy gyorsan beszívódik a bőrbe, nem kell pucéron álldogálni hosszú percekig, hogy végre felöltözhessünk. És igen, melegít, de azért annyira nem éget, hogy ne lehessen kibírni, mondjuk télen biztosan jobban fog esni ez a thermo hatás. :) Kb. 20-30 percig tart ez a fűtő élmény. Néha egy kicsit kipirosodik a bőröm, de nem vészes, ez is elég gyorsan elmúlik.
Túl nagy csodát nem vártam ettől a krémtől, mégis szerintem használ. A bőröm biztosan simább, rugalmasabb, még a hepe-hupák is csökkentek egy kicsit! Centikben nem tudok nyilatkozni, mert a használat megkezdése előtt elfelejtettem körbemérni magam, de talán mintha a belső combom egy hajszálnyit vékonyabb lenne. Talán...
Azért azt hozzá kell tennem, hogy nagyon sok folyadékot iszom, erre mindig figyelek, még télen is minimum két liter/nap, most ebben a melegben simán elszürcsölök 4 litert. Egy kicsit jobban odafigyelek, mit eszem, és ha van kedvem, felpattanok a szobabringára, de azért nem viszem túlzásba. :) 
Úgy gondolom, egy próbát mindenképp megér, ártani biztosan nem fog, szerintem érdemes kipróbálni!

Használtok valamilyen "csodaszert"? Fogyasztót, narancsbőr-gyilkost? Van olyan, ami bevált?
Monic

3 megjegyzés:

pipacs írta...

Pont ezt használom! :D És igen, én is újra fogom venni! :D

zsannu írta...

Én is ezt használom, vagyis használtam, mert most nyáron nincs lehetőségem tornázni járni és mindig előtte kentem be magam, tehát én is napi egyszer. Nekem először alig égetett, aztán rákövetkező nap jobban, következőn mégjobban, aztán mégjobban, bár szerintem teljesen kibírható érzés. (krémmánián páran kicsit túlzásba estek) Viszont miután egy hétig nem használtam, akkor megint nem égetett, hanem megint a napok múlásával fokozódott. Nem tudom ezt bárki tapasztalta-e. Hatásáról sajnos nem tudok nyilatkozni, 3 hét alatt nem vettem észre semmit, de ősztől ismét jön velem a napi 1 óra mozgás mellé, remélem beválik. Amúgy előtte Dr. Kelent kentem 2 hónapig, de semmit sem ért.

Eni írta...

Nekem az Eveline termoaktív derék, has, fenék formázó széruma van meg. Szintén piros a tubusa. Nekem ez is bevált, bár ilyen melegben nehezen viselem, hogy még ez is melegít, de mindent a szépségért! :)
Írtam is róla bejegyzést. :)