2012. június 26.

Smink és outfit - Vasárnap esti haverok, buli, sör :)

A hétvége levezetése volt egy kis baráti összejövetel a szomszédos faluban (falunap volt). Palacsintasütő rekord is született: kicsivel több, mint 18.000 db palacsintát sütöttek 24 óra alatt! Ezúton is gratulálok! :)

A szemhéjamra Maybelline Color Tattoo Taugh as Taupe került alapnak, majd MAC Electric Eel és Fresh Water pigmenteket használtam. Szempillámon AVON 24k Gold spirál van, Golden black színben. A legelső képen egy picit látszanak az arany csillámok, egyébként élőben egyáltalán nem feltűnő. 





















Arc: Missha Signature BB krém, MAC Mineralize korrektor, AVON bronzosító gyöngyök.
Szájfény: NYX Pump it up Pamela.

A fülbevaló noname, a karkötő pedig I am.

Ez a ruha már sok-sok éves szerzemény; amit nagyon szeretek benne, hogy ki lehet fordítani, és úgy egy lilás mintájú, teljesen új ruhát kapok :) Azóta is keresek hasonlót, de sehol nem találok.
A cipőt pedig Szolnokon láttam meg a Deichmannban, féláron, 3.500,- Ft-ért vettem, cirka 2 perc alatt. :) Ilyen világos színű szandált is jó régóta kerestem már: telitalpú, kb. 5 centis sarka van és nagyon kényelmes.

Gyakran vásároltok "hirtelen felindulásból" ?
Monic

7 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

Ez a szájfény nagyon szép! Jól áll neked.

Igen, hajlamos vagyok impulzusvásárolni, ma vigasz-vásárt tartottam, de szerencsére a leárazásoknak köszönhetően 2000 Ft-ért két pólót vettem. :)

pipacs írta...

Szép vagy, sokkal jobb ez az egynes haj!! :)
Egyébként én kizárólag hirtelen felindulásból veszek ruhát/cipőt, mert ha konkrétan keresek valamit, az sosem jön velem szembe. :)

pipacs írta...

És meg is válaszoltad a kérdésem, amit az én blogomban tettem fel. :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Szép színe van a szemhéjfestéknek :)

Szerettem volna feliratkozni de nem ismer fel a rendszer, hiába vagyok bejelentkezve a google fiókba, kéri , h jelentkezzek be egy fiókkal :(

Zenzen írta...

Kifordíthatö ruha? Jöl hangzik... :) Grat a sok-sok palacsintához!!! Én is szeretem az ileyan, apróbb sarkú cipőket :)

Anett írta...

Jó lett a smink, illik a ruhádhoz!
Naná hogy szoktam impulzusvásárolni, az a legjobb! :)

Monic írta...

Köszönöm! :)