2012. június 10.

Smink - Turquoise Forever

A Maybelline Color Tattoo szemfestékeit nagyon-nagyon vártam! Amikor kora tavasszal láttam a reklámját az Allure-ban, rögtön kiszúrtam 4-5 színt, amibe beleszerelmesedtem. :)
Szegeden a hét közepén még csak a Centrumban lévő Rossmann-ban láttam kitéve, de sajnos nem volt meg mind a hat szín, a türkiz viszont igen, így nem volt kérdés, mit veszek a csalánteán kívül. :D
Részletes teszt később, mert e-bayről érkezik még négy szín (nálunk ezek nem kaphatók); előzetesen annyit, hogy kacérkodok még a lilával és a feketével is. Szóval jó kis festék ez, nem csalódtam!




Amiket használtam: 
Missha Signature BB krém (23-as árnyalat)
e.l.f. szemhéjalapozó
Maybelline Color Tattoo Turquoise Forever a szemhéjamra a mélyítővonalig
MAC Rubenesque paint pot egészen a szemöldökcsontomig, valamint a belső szemzugba
AVON 24k Gold Eyeliner, dark grey, az alsó szempillák tövébe
Artistry szempillaspirál, black
Missha Under Eye Brightener a szemem alatti karikáimra :)
MAC Mineralize korrektor, NC20
AVON barnító gyöngyök
Fleur de Santé Satin színű rúzs
Ez a fotó grátisz: épp indulás előtti félkómás állapot :D

Voltatok valahol a hétvégén? 
Monic

6 megjegyzés:

Aviana Rahl írta...

Olyan szép a mosolyod :)

Fleur írta...

Nekem nagyon tetszik ez a smink, olyan kis nyári:) Én is szeretnék már Color Tattoot, majd talán valamikor rájuk lesek, csak félek, hogy képtelen lennék választani. A fülbevalód nagyon cuki!

Thündérke írta...

Nagyon jól áll ez a smink:) és a hajad is <3

Nóra írta...

nagyon jól áll ez a szín és anyukámnak is pont ilyen színű a szeme mint neked,azt hiszem már tudom, hogy mivel lepem meg születésnapján... :)

dyna írta...

Először a kérdésre válaszolok, mert az nyomban megmagyarázza, h miért maradtam le mindenről.
Fonyódligeten pihiztünk péntek estétől, ahol nagyrészt ugyan béna idő volt, de a Balcsi látványa és a világ legjobb palacsintája (Fonyódon, a kikötői partos részen a kajáldasor elején lévő lángosos-palacsintásánál van), és a szintén óriás kedvenc földvári almás-fahéjas tésztájú, extra sűrű vaníliapudlingos gofri mindenért kárpótolt. Állatos hétvége volt, láttunk számtalan sünit, két nagyon jó fej baglyot (max. 2 méterre csavargatták a fejüket egy fa kerítésen időzve, annyira jót nevettünk rajtuk, baromi jó fej állatok -1 hete a budakeszi vadasparkban bezzeg csak ültek szegények a rácsok mögött egy faágon és rezzenéstelen arccal bambultak bele a semmibe-, simogattam cicát és "fogtunk" több gyíkot is a kertben. Szóval szuper volt végre lent lenni.
Nagyon cukin áll ez a kék szemfesték, jó, h megvetted! Kíváncsi vagyok a többire! ;)
És még megjegyezném, tudom, h már írtuk többen, de annyival jobb így a hajad, majd cseréld le a jobb oldali profilképet is, ha sikerült neked tetszőt kattintanod! ;)

Monic írta...

Köszi lányok a hajamra tett pozitív megjegyzéseket, sokat dobott a hétfői napomon! :)
Nóri: Bátran ajánlom anyukádnak is ezt a festéket, mert ha vékonyan kenem fel, akkor egy nagyon szép alapot kapok, ill. szolid árnyalást, ha vastagabban, akkor pedig lehet "dögösíteni". Ja, és nem bírtam ki, elhoztam a lilát is :O Kék szemekhez az is nagyon jól passzol, állítólag... ;)
dyna: A gofrira összefutott a nyál a számban! Örülök, hogy klassz volt a hétvégéd, engem az ilyen lazulós napok sokkal jobban feltöltenek, mint pl. egy strandolás. A profilképem cserélem!
legerősebb virágszál: Ha a MAC paint potokhoz viszonyítom, akkor ezek a festékek majdnem harmadannyiba kerülnek. A tartósságuk viszont nálam ugyanannyi: tettem alá egy vékony alapot és tegnap bírta az egész napos meleget, egyszer igazítottam ujjal, kb. 9 órányi viselés után. Az, hogy mennyire fog kiszáradni, még nem tudom, de azért remélem, hogy ebben sem fogok csalódni. A választáshoz talán segítenek a neten található swatch-ok, és én is igyekszem hozni a részletes beszámolót mielőbb.
Evelin Sági és Thündéreke: Köszönöm! :)