2012. január 30.

Teszt - NYX Round Lip Gloss

Szeretem a NYX termékeit (most is úton van egy-két apróság :) ), mert jó minőségűek és az áruk sem horribilis.
Ezek a szájfények már tavaly nyár óta megvannak, gyakran használom őket, ez látszik is az első két szín tubusán. 
Az élénkebb színekkel igazából mostanában ismerkedem, eddig nem volt nagy bátorságom használni őket a dolgos hétköznapokon. Ezeken a szürke, hideg téli reggeleken viszont jól esik valami merészebbet viselni, ami egy kicsit feldobja a hangulatomat. Ma például a negyedik szín (True Red) volt rajtam. :)

A tubus egyszerű műanyag, fekete kupakkal, teljesen normális aplikátorral. 2,5 ml szájfényt tartalmaz mindegyik fiola. A felirat is fekete, s úgy néz ki, kopásálló.

A tartósságukra sem lehet panaszom, egy evést-ivást simán kibírnak, egyenletesen kopnak, kellemes őket viselni, mert nem ragacsosak és az illatuk is nagyon finom!


 Vamp Red, Chocolate Moose, True Red, Frosted Plum, Sparkle, Honey

A Vamp Red sötét, gyönyörű fényű, buja lila. A Chocolate Moose metálos bronz árnyalatot varázsol az ajkakra. A True Red - nevéhez hűen - igazi szexi piros. A  Frosted Plum szintén metálos fényű, szilva szín. A Sparkle halvány rózsaszín, rengeteg apró kis csillámmal, amitől valóban szikrázó színt-fényt kap az ajkunk. Végül a Honey a legszolidabb, szinte színtelen. Ezt sokszor rúzs fölé használom, vagy ha épp nagy rohanásban vagyok és csak egy kis fényt akarok a számra felvinni - ez tükör nélkül is megy. :)

vakuval




Swatch-ok. (Bocsánat, nem mindegyiket sikerült tökéletesen felvinnem. Merült az elem a fényképezőgépben, s mire újratöltöttem volna, a fényviszonyok nem lettek volna megfelelőek. A fotók minőségét még gyakorlom.)


 Honey - ez tényleg csak egy kis fényt ad.
Sparkle -   csillámok tömkelege.
 Chocolate Moose - aranyos bronzos fényes.
 True Red - élőben még szebb.
Frosted Plum - ebben is sok-sok apró csillám.
 Vampire Red - mély lila.


Összegezve, biztosan újra vásárolnám őket, ha valamelyik elfogyna. Vagy új színekkel bővíteném a gyűjteményem... ;D


Használtok NYX termékeket? Ilyen szájfényt? Rúzst?
Monic

1 megjegyzés:

Makeupcakes írta...

A True red színe nagyon szép!

Jó blogolást, kívncsian várom a postokat! :)