2012. február 26.

Teszt - Cherimoya körömlakkok

A legtöbben a lakkokra voltatok kíváncsiak, így most ezeket mutatom be. A hétvégén volt időm tesztelgetni őket, szombaton például minden körmömön más-más színkombináció pompázott. :) 

A Cherimoya egy új márka, a forgalmazó Los Angeles-ben bejegyzett cég, a honlapjukat itt találjátok. Véletlenül botlottam bele a termékekbe, s bár elég sokat kutattam utánuk a neten, még nagyon kevés swatch-ot, review-t találtam róluk. Viszont az áruk nagyon baráti, így gondoltam, teszek egy próbát.
A körömlakkok 13 ml-esek, a matt és repedezős lakkok hengeres, a többi szögletes üveget kapott. Állaguk változó: a sárga például elég híg, ebből 3 vékony réteg kellett a teljes fedéshez, a rózsaszín viszont már majdnem túl sűrű, ezt hígítanom kell majd. Viszont egy rétegben tökéletesen fed! :) Sajnos a kupakja megsérült, de szerencsére a lakk nem folyt ki. A harmadik szín élőben sötétebb barna, ennek az állaga tökéletes, a fedése egy rétegben szintén. Nagyon gyorsan, 4-5 perc alatt megszáradnak, ez nagy meglepetés volt számomra! Az ecsetjük teljesen normál lakk ecset, könnyen, pontosan lehet velük dolgozni. 

Popcorn, Animation, Western
Innocence

A csillámos lakkok - a szívecskéset kivéve - akár önállóan is használhatók. Két-három rétegben szépen fednek, 3D-s hatásúak lesznek. A Baby Love alá mindenképp kell egy alapszín, a szívek holografikus fénye így érvényesül a legjobban. Ami egy kis negatívum: nem könnyű kihalászni őket a kissé híg lakkból. 
Ezek is gyorsan, 8-10 perc alatt teljesen megszáradnak, az állaguk is teljesen normális.
 
Heart of the Sea, Elektra Doll, Baby Love
  


Tartósság: úgy néz ki, ezzel sem lesz gond. Niki törékeny körmein a sárga két nap után is teljesen sértetlen volt, még lekapargatni sem tudta :)
Összességében véve nagyon jó minőségű termékek, nagyon jó áron (2 dollár a lakkok darabja, 5 darab 8,59 dollár). A színválaszték elképesztő, a csomagolás tetszetős, könnyű használat, gyors száradás - mi kell még? Ja, még több szín! :D 

Kipróbálnátok? Melyik tetszik a legjobban? 
Monic

(Ezekkel a lakkokkal (is) készült körmöket folyamatosan fogok hozni Nektek, úgy még jobban ki lehet élvezni őket :))

1 megjegyzés:

Anett írta...

huh...hát mind tetszik, talán a szívecskés annyira nem - öreg vagyok hozzá :) de a sárga tetszik a legeslegjobban!