2012. február 24.

Vélemény - Marie Claire magazin

Jó pár divatmagazinba bele szoktam nézegetni (pl. Joy, Cosmopolitan, Glamour), de 100%-ban egyik sem nyerte el a tetszésemet: a smink-divat-szex témakörön kívül túl sok mondanivalója egyiknek sincs. Tartalmas, gondolatébresztő, netán "bicskanyitogató" cikkeket nem találtam bennük, így maradnak a "gyorsanátlapozomésmegnézemaképeket" kategóriában. Nálam. 
A múlt héten kíváncsiságból vettem meg a Marie Claire-t, na meg a jó kis táska miatt, ami - bár borzasztóan büdös - jó nagy, amolyan pakolós szatyor lesz, ha egyszer végre kiszellőzik. :)
Visszatérve az újságra, meglepetésként ért a tartalom és a színvonal. Olyan igazi érettebb nőcis. Tetszik, hogy külön blokkokban szerepelnek a cikkek: van trend, aktuális, divat, kultúra, szépség, életmód. Olvashatunk Angelina Jolie-ról, akit nagyon aranyos fotók hoznak még közelebb hozzánk. A remény arcai c. cikkben döbbenetes asszonyi sorsok bontakoznak ki előttünk. Simon Kornél színész; Christine Lagarde, az IMF vezetője életébe, gondolataiba is bepillanthatunk. Indul Megújulás! kampány, megtudhatjuk, milyen új magyar divatmárka van kialakulóban és természetesen kapunk smink- és divattippeket, arcápolási tanácsokat. Még a gyereknevelés útvesztőiben is segítenek eligazodni. Az Életmód rovatban Németországban kalandozhatunk és John Malkovich vendégei lehetünk Toscanában.
Azt hiszem, megtaláltam azt a magazint, amit minden hónapban keresni fogok az újságosnál. Ráadásul most előfizetési akció is van: ha valakinek van T-Home Kapcsolat kártyája, akkor 100 pontért vehet egy kupont, amit itt be tud váltani. Így fél évre 2.460,- Ft a magazin előfizetési díja.

Ismeritek ezt az újságot? Szeretitek? Rendszeres olvasói vagytok vagy csak néha-néha néztek bele?
Monic

1 megjegyzés:

Nóra írta...

már legalább 2 éve olvasom,nagyon tartalmas újság,felemelő a sok joy,cosmo,stb után :)