2012. május 13.

Csak természetesen! - Nadler szappanok

A Meskán nézelődve találtam rá ezekre a csodás szappanokra. Tünde termékei szemet gyönyörködtető kis műalkotások, jótékony hatásukról már nem is beszélve. A kecsketejes szappanok min. 30% kecsketejet tartalmaznak. Az állatok nem kapnak mesterséges tápot, erőben-réten legelésznek. A szappanokba kizárólag 100% tisztaságú illóolajok és Tünde által termesztett gyógynövények kerülnek,  ezen kívül olívaolaj, kókuszolaj, shea vaj, kakaóvaj, mandulaolaj, jojobaolaj stb. gondoskodik a bőrünk ápolásáról. Pálmaolajat nem tartalmaznak!
A gazdag kínálatot nézegetve alig tudtam választani, és a kívánságlistámra még fel van írva 5-6 féle szappan, amiket majd egy következő rendeléssel szerzek be :)

Így néznek ki, szerintem fantasztikus látványt nyújtanak! Nagyon jól mutatnak a fürdőszobában egy üvegtálon elrendezgetve. Már használtam a szappanokat, picikét nagyobbak, amikor megérkeznek, gondosan becsomagolva.

Biokávés-biokókusztejes szappan shea vajjal, szantál és fahéj illattal
A kávéőrlemény masszírozza és megtisztítja a felesleges hámsejtektől a bőrt, a koffein pedig élénkít és méregtelenít is, valamint cellulitiszre is nagyon jó hatású. Általában hetente egyszer-kétszer használom, a bőröm tényleg nagyon finom puha és sima lesz utána. Nem szoktam kímélni magam, radírozok vele rendesen :) Az, hogy a cellulitiszre mennyire hatásos, még nem tudom megmondani, szerintem ehhez hosszabb távon kell használni. Nehezen induló reggeleken is ezzel szoktam zuhanyozni, bár nem tudom, hogy a koffein mennyire képes felszívódni a bőrön keresztül. Viszont mintha több energiám lenne utána...
Ez a szappan biztosan állandó lakója lesz a fürdőszobának a radírozó hatása miatt.
Jázminos kecsketejszappan shea vajjal
A kecsketejen és jázminon kívül tartalmaz még kaolint, ami sebgyógyító, méregtelenítő hatású, nyugtatja és vitalizálja a fáradt, vízhiányos bőrt. Jázmin, geránium és ylang-ylang olajokkal illatosított, a szappan közepén lévő vékony barna csík fahéjpor, a tetején pedig jázmin virágszirmok vannak.
Ez a szappan egy kicsit meglepetés volt, mert ennek bizony van némi kecske szaga :) Érződik rajta a jázmin és az ylang-ylang, de nem tudják semlegesíteni az állatkák "illatát". Viszont egy nagyon krémes, extra ápoló hatású szappan, és bár mostanra már megbarátkoztam vele, mégis leginkább intim mosakodáshoz használom. Ahhoz viszont kiváló!
Fahéjas-narancsos-csokis kecsketejszappan
Mindhárom illatot nagyon szeretem, együtt pedig igazi illat-orgiát nyújtanak :) Nem beszélve a szappan gyönyörű márványos mintázatáról, ami még fokozza az élvezeteket.
Kakaóvajat, méhviaszt és természetesen kecsketejet tartalmaz, és érdekes módon ennek nincs semmi zavaró szaga, mint a jázminosnak. Fahéj, szantál, ánizs, narancs és mandarin illóolajokkal készül. Igazi luxus kényeztetés egy fárasztó nap után! 

Ha teljesen természetes szappant kerestek, akkor szívből ajánlom Tündét. Nagyon kedves eladó, ha kérdésetek van, örömmel válaszol. Én biztosan maradok állandó vásárlója, mert az árak is nagyon korrektek. Nem csak fürdéshez, hanem arctisztításhoz, valamint problémás bőrre is találtok nála szappanokat, sőt krémeket is. Arra viszont készüljetek fel, hogy nehéz lesz választani a sok gyönyörűség közül! :D

Szappan vagy tusfürdő? Melyiket szeretitek jobban?
Monic

5 megjegyzés:

Nuckuruc írta...

Szia! Nagyon tetszenek a szappanok! Én régen tusfürdős voltam, de mostanában nagyon rákattantam a szappannal való zuhanyzásra. A blogomon én is írtam természetes kecsketejes termékekről, de azokat egy másik hölgy készíti. Ha nem nagy kérés, meg tudnád adni Tünde email címét? Köszi, Niki

dyna írta...

Azt hiszem, belül szappanos szeretnék lenni, de tusfürdős vagyok. Viszont időről-időre próbálkozom átszokni. Még 4 éve rendeltem Esterellától (Eszter kecsketej szappan), de azok nem jöttek be, zavart, h nem habzanak, nem is éreztem olyan szívemhez közel álló illatúnak őket. De nem adom fel! :)
Boldogságos névnapot, utólag is! ;)

E73 bioarcapolas blog írta...

Nemrég használok Nadler szappanokat és azt hiszem egy ideig nem is kell más, nagyon szeretem őket, finom, puha a bőröm tőlük :)

Monic írta...

Kedves Nuckuruc! Tünde blogja: nadlerszappan.blogspot.com Itt találsz e-mail címet :) Nézegettem Eszter szappanjait is, de nekem valahogy a Tünde-félék jobban megtetszettek :)
dyna: Köszönöm a névnapi köszöntést! :) A szappanokat én is évekig messze elkerültem, mert kiszárították a bőrömet, a szappanhab kiült a zuhanytálca szélére és alig lehetett onnan levakarni. Mára van itthon sokféle természetes szappan és csak 1-2 (viszonylag) természetes tusfürdő. Váltogatom őket a hangulatomtól függően, ez a mániám :) Habzás: nem borít be a szappanhab, az tény, ezeknek inkább krémes, lágy habjuk van, nem olyan "felfújt", mint a habfürdőnek. A tiszta bőr érzése viszont nem marad el és szerintem ez a lényeg :)

Ani smink és köröm írta...

Egy ideje csak Tünde samponszappanját és szappanjait használom hajmosáshoz és fürdéshez, sőt, az arcom is ezzel mosom le.
Elmondhatom, hogy függő lettem ;)