2012. május 8.

Teszt - Oriflame Eternal Gloss szájfény

Ha jól emlékszem, az Oriflame 6-os katalógusában láttam először ezt a szájfényt. Akár 7 órás tartósságot ígér, 5-féle árnyalatban és igen kedvező áron kapható. 
A fotón...
 ... és élőben.
Az Absolute Coral árnyalat nyerte el leginkább a tetszésemet, ezt rendeltem meg, és - bár most lelövöm a lényeget -, egyáltalán nem bántam meg. 
5 ml festéket kapunk a műanyag tubusban. A csomagolás letisztult, semmi csicsa: sötétkék kupak, átlátszó tégely, sötétkék betűk. A szájfénynek nagyon finom piros-bogyós gyümölcs illata van, akár parfümként is elfogadnám :)

Az érdekesség az applikátor: oldalról lapos és rugalmasan ide-oda mozog, nem kell rányomni a szánkra, nagyon könnyen és pontosan felvihető vele a szín. Egyetlen húzással elegendő festéket kenhetünk az ajkainkra, nem kell többször belenyúlkálni a tubusba. (Engem  nagyon idegesít, hogy amikor reggel sietek, még azzal is az idő telik, hogy az applikátort tuszkolom ki-be a szájfényes dobozba a megfelelő mennyiségű színért :))

Az apró korallos-arany csillámok sziporkáznak a napfényben, egészen különleges összhatást nyújtanak. 
Ami egy pici negatívum, hogy eléggé ragad, főleg az első percekben. A tartósságára viszont nem lehet panaszom: azt nem tudom, hogy tényleg kitart-e 7 órán keresztül, de egy kis evést-ivást gond nélkül túlél. Ha egy kicsit meg is kopik a fénye, a szín még akkor is sokáig megmarad az ajkakon. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy evés-ivás nélkül valóban tart 6-7 órán át.
Összességében véve egy nagyon jó minőségű, tartós szájfényről van szó, az ára is (akciósan) baráti, kellemes illatú, nem szárít: egyik kedvenc nyári sminktermékem lesz!

Ismeritek ezt a szájfényt? Kipróbálnátok?
Monic

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Wow, de szép!Én még mindig tartok az ilyen rendelős dolgoktól. Kell a tapizós-szaglászós-kipróbálós "élmény".
De ez tényleg jó választásnak tűnik.

Thündérke írta...

Nagyon szép színe van *-* ezer éve nem láttam oriflames újságot :D

Nóra írta...

nagyon szép :)

pipacs írta...

Nagyon tetszik, rá vagyok cuppanva mostanság az ilyen árnyalatokra! :)

Monika írta...

Neked nagyon jól áll, én is gondolkodtam már ilyen árnyalatokon, de aztán mindig a "pinkesebbek" győznek :)