2012. május 24.

FOTD - Újra egyenes haj :)

Lőttem néhány képet, miután hazaértem. Egy kicsit megigazítottam a sminkemet, a frizurámat, bár ez utóbbi sajnos nem okozott látványos minőségi javulást :D 
Még szokom, hogy újra egyenes a hajam és ezért teljesen más ápolást, formázást igényel, mint a korábbi göndör. Fésülködni azonban továbbra is inkább csak tíz ujjal szeretek, valahogy nem az én stílusom, ha pöpecre minden hajszál gondosan be van állítgatva.
Elfeledkeztem arról, hogy már játszós póló van rajtam, bocsi :)

Smink: Missha Perfect Cover BB krém, Missha Signature Extreme Cover korrektor, Artdeco szemhéjalapozó, UD Buck és Toasted szemfesték, Artistry szempillaspirál, Coastal Scents arcpír, matt őszi rózsa árnyalat; MAC Rambling Rose rúzsminta. Nyaklánc e-bayről, fülbevaló valamelyik drogériából.

Várom a véleményeteket: egyenes vagy göndör?
Monic

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Egyértelmüen egyenes!!!!!

pipacs írta...

Egyenes! :) Szerintem sokkal jobban áll és fiatalosabb az arcod az egyenes frizurával, a göndör valahogy természetellenes Neked. :)

Zenzen írta...

Szerintem is legyen egyenes, max. enyhén hullámos :)

Anett írta...

Egyenes! Nagyon jó lett így a hajad :)

dyna írta...

A nagymamadauernél bármi jobb. Amúgy egy kis gyenge hullámot el tudok képzelni, h jól áll, de ez is jó lesz. NEkem picit túl rövid a fru-frud, de az meg úgyis pikkpakk megnő.
A szöszke melír pedig tetszik a hajadban, fiatalos.

Ágihanna - Szelencetitkok írta...

Szerintem az egyenes sokkal jobban áll, mint a göndör!

Nóra írta...

egyenes,szuper lett! :)