2012. május 15.

Teszt és örömködés - Lush habfürdők

Egyszerre három habfürdőt is "véleményezek", ezeket használtam az utóbbi két-három hétben.

Gingerbread house
Ajándékba kaptam a vásárlásomhoz ezt az aranyos, mézeskalács-forma házikót. Karácsonyi limitált kiadás volt, ezért az illata fűszeres, gyömbéres. A gyömbér köztudottan vérkeringés serkentő, felmelegíti a fázós végtagokat. A habfürdő tartalmaz még bukuolajat és lime-ot is, ettől frissítő illatú lesz a fürdővíz. Csak a felét használtam el, az is bőven elég volt. Rengeteg illatos hab lett belőle, a vizet narancssárgára színezte, a bőrömet nem szárította: tetszett!

Sunny side
Az élet napos oldala! :) Édes narancs és mandarin illatú, igazi frissítő, jó kedvre derítő habfürdő. (Szintén csak a felét használtam el.) A külseje vastagon be van vonva arany csillámporral, amit először egy kicsit bizalmatlanul nézegettem, mert alig bírtam lemosni a kezemről. Azt hittem, majd a fürdőzés után csillogó aranytömbként fogok kiszállni a kádból,  és napokig vakarászhatom magamról a port, de nem így történt. (Kicsit talán bánom is :) ) Szintén sok habja van és a lényeg: a csillámok aranyló örvényként kavarognak a vízben, egészen elképesztő látványt nyújtanak! Olyan, mintha a sarki fény a fürdőkádba költözött volna :) Tényleg jó kedvem lett tőle. Ez sem szárított, és az illat-látvány kombó miatt: kedvenc!
The Mum Flower
Szombat este csak nem bírtam tovább és kipróbáltam. Többször használható habfürdő, azt írja a használati útmutató, hogy mártsuk a kád vizébe és néhány másodpercig mozgassuk ide-oda. Én legalább fél percig "varázsoltam" vele, így sem sok fogyott belőle. A víz nem lesz tőle annyira habos, mint a többi Lush habfürdőtől, az illata viszont nagyon finom: narancsolaj, lime és borókabogyó gondoskodik a tökéletes felfrissülésről. A bőröm nagyon puha lett utána, testápolóznom sem kellett. Maradt még a kis virágból legalább 4-5 alkalomra elegendő fürdőélmény, addig tovább illatozik. Tetszett!

Ha habfürdő, akkor frissítő vagy inkább relaxáló legyen? 
Monic
Ui: Ideje beszereznem néhány lazítós-kikapcsolós fürdőgolyót is :)

7 megjegyzés:

Eni írta...

Ilyenkor sajnálom, hogy nálunk csak zuhanykabin van. :(
Pancsolj helyettem is jókat! :)

Anett írta...

ÚÚgy szeretnék én is egy kádat! Irigyellek, olyan jól néznek ki ezek a fürdőcsodák :) Szülői házban volt kádunk, és ott a relaxálóra szavaztam :)

Nóra írta...

ha habfürdő,akkor csakis relaxáló :) egyik jobb mint a másik :)

pipacs írta...

Hű de ennivalóak! :D

Thündérke írta...

Ha egyszer lesz kádam.... *-* én élveztem volna, ha aranycsillámosan másztam volna ki a kádból:) az olyan szép :$

dyna írta...

Relaxáló, hiszen főleg este fekszem kádba.
Mézeskalács házikót próbáltam már én is, ill. van is még, finom illatos. A csillogó aranytömbként fogsz kiszállni a kádból, hát ezen nagyon jót vigyorogtam.
Jó dolog ez a többször használható verzió, ilyet még korábban nem láttam. A Love2smiley golyóbisok is ilyenek, simán abbahagyják a pezsgést ha kiveszed őket a vízből. (Pár nap és írok is róluk Vikihez véleményt ;))

Monic írta...

dyna: várom a véleményt! Van még néhány fürdőgolyóm itthon, elhasználom őket, aztán jönnek a Love2smiley-k :)
Nem gondoltam volna, hogy egy fürdőkád ennyire felizgatja a kedélyeket :DDD Érdekes egyébként, hogy évekig alig volt használatban a kád, inkább télen, most pedig heti rendszerességgel igénylem a kényeztető fürdőzést :) Úgy látszik öregszem :D