2012. február 19.

Teszt - AVON körömlakkok

A vásároltak közül kettőt mutatok most be. A hosszantartó lakkok családjába tartoznak, az Apricot mystery púderes rózsaszín, (nem tudom, mitől lenne ez a szín sárgabarack (?)); a Delux Chocolate apró arany csillámos, igazi csoki árnyalat. Úgy hallottam ismerős körben, hogy ezek a lakkok igen tartósak. A fényük nagyon szép, két rétegben használtam mindkettőt, BTGN fedővel.






Melyik tetszik jobban? Van ilyen körömlakkotok?
Monic

6 megjegyzés:

Thündérke írta...

a csokinak milyen szép színe van :O rajtam is Avonos lakk van :) BTGN fedőlakkal :D bezzeg az enyémből 3 réteg kellett :(

pipacs írta...

Nekem a rózsaszín! Már csak azért is, mert jön a tavasz!!! :)A BTGN Neked bevált ezek szerint, nekem sajnos darabokban jön le a lakkal együtt már másnap.. :S

Monic írta...

Szia Thündérke! Épp most csodáltam meg a Te lila lakkodat, mindjárt megyek Hozzád kommentelni. :)

Pipacs, a BTGN fedő nekem nagyon bevált. Gyorsabban is szárad tőle a lakk és nagyon szép fényt ad neki. Az alapozóját nem használom, a zselével erősített körmeimre felesleges.

Nóra írta...

igazi tavaszi szín a rózsaszín :)

dyna írta...

Szépen mutat a körmeiden. Még bő 10 éve, gimis koromban volt sok avon lakkunk anyával, akkor volt egy hasonló aranyos-csokisom, akkor nem igen használtam, de most kedvelném. n pont fordítva hallottam bjuti blogger lánykáktól, h régebben tartósabbak voltak az avon lakkok. Nekem már vagy 7-8 éve egy darabom sincs, szóval nem tudok hasonlíthatni. A nem sárgabarackos rózsaszín is kedves szín, olyan nagyon tavaszi árnyalat nekem! :)

Monic írta...

Niki körmein is a rózsaszín van, majd érdeklődöm tőle, meddig bírta.
Tavaszias hangulatom van már - nekem, aki imádja a telet és a havat. Mea culpa! :DD