2012. április 10.

Teszt - MAC paint pot, pigment és rúzs

Hoztam a The Body Needs rendelésemről a részleteket, sok-sok fotóval. Nekem nagyon tetszik ez a honlap, TBN és MAC mintákat lehet vásárolni: pigmenteket, paint potokat, rúzsokat, glittereket, zselés tusokat és egyéb smink kiegészítőket. Amikor én rendeltem, épp akció volt, ilyen elég gyakran van, érdemes időnként benézni a website-ra. 1,5 - 3,8 dollár között voltak a minták, amiket vettem, plusz a 8 dollár körüli szállítási költség. Másfél-két hét alatt érkezett meg a nagy sárga boríték, benne minden egyes kis tégely külön-külön becsomagolva habfóliába (vagy mi a neve), részletes számla, melynek aljára kézzel írták rá, hogy: Köszönöm! 
Nagyon szuper minőségűek a MAC termékek, de ahhoz, hogy a vágyaimnak megfelelő mennyiségű és árnyalatú terméket megvehessem, milliomosnak kellene lennem :) Így viszont ezek a látszólag kis minták lehetőséget adnak arra, hogy MAC-et használhassak, mégsem kell túlságosan mélyen a pénztárcámba nyúlnom. Másrészt pedig egy tégely paint pot eredeti méretben 5 gramm festéket tartalmaz, ez olyan sok, hogy még az unokáimnak is maradni fog belőle :D A pigmentekről nem is beszélve, azok is elég jelentős mennyiségűek eredetiben, én egyedül biztos, hogy hosszú évek alatt használnék el egy tégellyel. 
Négy paint pot: azóta mindegyiket használtam már jó néhányszor és még alig látszik, hogy fogyott volna belőlük. Szuper mind az állaguk, mind a tartósságuk, önmagukban is csodásan mutatnak, de szemhéjfestékekkel kombinálva nagyon szép hatásokat lehet velük elérni. (0,5 g)
 Imaginary
 Half-wild
 Bare study
Treasure hunt

 Pigmentek: nos, ezek MAC pigmentek! Most már tudom, miért vannak ezekért nagyon sokan annyira odáig! :) A lelkesedés ragadós, ilyen finom port ilyen pigmentáltsággal nem sokat találni. A NYX pigmentekhez képest ezek a szemcsék sokkal-sokkal puhábbak, ezért könnyebben satírozhatók és nem is potyognak. Ezekből biztosan lesz még néhány szín beszerezve! :) Nagyon tetszik még a tégely: az apró lyukak megakadályozzák, hogy véletlenül az egész festéket kiborítsuk. (1/4 teáskanál mennyiség)
 Winter sky, Butterfly party, Golden olive
Lantern light, Copper gold 
Winter sky, Golden olive, Butterfly party, Lantern light, Copper gold
(mindenféle alapozás nélkül)

 Két gyönyörű glitter: Crystalled orange, Jewelmarine glitter brilliants
  Szerintem varázslatos színek!
Itt a tégelyt elfelejtettem lefotózni, bocsi :( 
TBN Gel eye liner, mégpedig Tangerine színben. Az egész szemhéjon is el tudom képzelni, nem csak tusvonalként. Nyárra ideális lesz! (5 g)
 TBN arcpír, Sinful (1,5 g)
 A NARS Orgasm színéhez hasonlítják, nem tudom, ez mennyire igaz, mert olyanom nincs. Ez egy nagyon szép barackrózsaszín, mikro arany csillámokkal, csodaszépen mutat az arccsonton.
 
 Myth, Vegas Volt, Morange és az ikonikus Ruby Woo rúzs (0,5 g)
Nagyon krémes, hosszan tartó hatású rúzsok. A Ruby Woo szerelmetes matt piros, ezt elfogadnám teljes méretben :) Egyetlen picike negatívuma, hogy szárít(hat)ja az ajkakat. 
 A Myth és a Morange már tovább is vándorolt Nikihez :)

Szerintetek megéri ilyen mintákat vásárolni? 
Monic

9 megjegyzés:

Adryenn írta...

Húúú nagyon jól néznek ki :)

Makeupcakes írta...

Nagyon szép dolgokat vettél, kedvencem a Vegas! Már szemeztem ezzel az oldallal, de a szállítási költség miatt mindig visszatáncolok, bár nem értem, miért tartom soknak a 8 dollár száll. költséget, amikor van, hogy itthon is egy ezres. Na, ezt jól meg is beszéltem magammal. :D

Anett írta...

A minták megérték az árukat csak a szállítási költség kicsit sok, bár itthon meg ez az átlag kb. Mondjuk én nem is nagyon rendelek olyan helyről ahol 1000 Ft feletti a száll.ktg. De a minták gyönyörűek! A half-wide az a lila ami az én kedvencem!

Thündérke írta...

Tök jó, hogy van ilyenre lehetőség:). Szuper és gyönyörű termékek *-*.

Monic írta...

Persze 8 dollár az 8 dollár, viszont ebben benne van a csomagolás díja is. Ha ezek a kis tégelyek kifogynak, utána fel lehet őket újra használni, nem kerülnek a kukába. :)

Ágihanna - Szelencetitkok írta...

Hetek óta nézegetem ezt az oldalt. Ha megkapom a fizumat, tuti fogok rendelni. Ha mázlim van, akkor valakivel felesben, így kevesebb lenne a szállítási költség is.
Most éppen azon gondolkodom, hogy mennyi paint pot-ot rendeljek? És kell-e az összes? És mi a helyzet a pigmentekkel? Reggelente utánuk fogok nyúlni? (nagyon késős vagyok)

Monic írta...

Szia N.! Paint potból csak annyit rendelj, amennyit kb. egy hónap alatt elhasználsz (1-2 db), mert könnyen beszárad a maradék. A műanyag tégely nem záródik olyan jól, mint a gyári. Sajnos nekem is beszáradt az egyik szín, szerencse, hogy már alig volt belőle. Arra mindenképp jók ezek a paint potok, hogy kipróbáld, melyiknek milyen a színe, az állaga, a tartóssága. A rúzsmintákkal nincs semmi problémám és a pigmentek is teljesen rendben vannak. Ha rájössz a titkára, a pigmentekkel is szinte ugyanolyan gyorsan el lehet egy szemsminket készíteni, mint a préselt porokkal. Gyakorlás kérdése csak :) A színek pedig mesések! Nehéz önuralmat gyakorolni :D

Ágihanna - Szelencetitkok írta...

Szia!

Köszönöm a választ. Tudom, hogy ugyanolyan könnyű vele sminkelni, mint a préselt társaikkal. Csak reggelente, mivel állandóan rohanok inkább a jól bevált és megszokott dolgokhoz nyúlok. Miközben (bevallom őszintén) egy fióknyi sminkcucc várja azt, hogy használjam.
Valószínűleg három pain pot-ot fogok rendelni (Constructivist, Painterly, és Rubenesque), aztán ha beválnak, jöhet a többi ;]

Froz írta...

Szia! A segítségedet szeretném kérni. Nálad olvastam a BodyNeeds-ről és rendeltem is tőlük pár dolgot. Az a helyzet, hogy a rendelésemet november 9-én visszaigazolták, de a csomagom azóta sem érkezett meg. :( Ilyenkor mi a teendő? Nagyon remélem, hogy nem keveredett el megint a csomagom, mert sajnos jártam már úgy külföldi rendelésnél (CherryCulture), hogy valahol eltűnt a csomagom és kb. fél év alatt sem voltak hajlandók semmit se tenni. Folyamatosa e-maileztünk, de mindig oda lyukadtak ki, hogy olcsó szállítást választottam, és ők nem tudják lekövetni a csomagom útját stb. Se pénzt nem fizettek vissza, se új csomagot nem küldtek. :(
Előre is köszi a segítséget! :)
Fruzsi