2012. március 14.

Heti bőrápolás - 30-on innen és túl

A napi bőrápolásról itt olvashattatok korábban. Akkor olyan arcápoló családot mutattam be, amelyet inkább a 30 éven túliaknak ajánlok. 
A most hozott termékeket régóta használom, abszolút beváltak és biztos, hogyha elfogynak, újra fogom őket rendelni. (A bőröm alapból normál-vegyes típusú, télen hajlamos a szárazságra.)

TonyMoly kávés arcradír
Ezzel kezdek, péntek esténként használom. Imádom az illatát, a csomagolását, a krémes radírozó hatást a bőrömön. És az utána maradó puhaságot. A fürdőkád szélén tárolom, s persze mindig megtéveszt ez a szuper kis cappuccino csésze forma. :D
A külön adagoló kanálkáért hatalmas plusz pont!

Baviphat barackos peeling gél
Szombat este ez van soron. Az intenzív barack illatától mindig összefut a nyál a számban. :) Kémiai hámlasztó, bársonyosan puha bőrrel ajándékoz meg.
Az adagoló kanálkáért itt is jár a plusz pont.

Zamian Gold csokis maszk, kakaó és kamélia szappan
A csokis maszkról már sok helyen olvashattatok, csodás hatását csak megerősíteni tudom. Finom illata a lélekre is hat. :) A barackos peeling után kenem fel az arcomra, s hagyom rajta egészen addig, míg meg nem szárad. (Arra azért vigyázzunk, hogy a maszkkal az arcunkon ne nyissunk ajtót senkinek. :D) A bőröm leglátványosabb változását ez a termék okozta, persze nem egy-két használat után, hanem jó pár hét elteltével. Már a második tubust használom, ill. használjuk Nikivel. A csokis szappant a maszk előtt arclemosáshoz használom, a kaméliás szappannal pedig a maszk után szoktam lemosni a bőröm. Mindkettőnek finom illata van, nekem a kaméliás  jobban tetszik. Vigyázni kell velük, mert csípik a szemet!
(A kaméliás szappan a férjemnek is bejött borotválkozáshoz:))

Artistry intenzív hidratáló maszk
Az utolsó a heti bőrápolásban, vasárnap este szokott sor kerülni rá, de nem mindig veszem elő, csak ha úgy érzem, kell a hidratálás a bőrömnek. Főként télen van használatban. Könnyű, gyöngyvirág illatú krém, 20-25 percig hagyom az arcomon. Ha nagyon száraz a bőröm, ez idő alatt szinte el is tűnik a felvitt maszk: szó szerint megeszi a bőröm. :) 

Ez a heti arcápoló rutinom. Úgy gondolom, ennyit mindenképp szánnunk kell a bőrünkre hetente is, meg fogja hálálni. Persze van sok-sok nagyon jó bőrradír, maszk, arcpakolás, biztosan mindenki megtalálja a korához, bőrtípusához legmegfelelőbb termékeket. A fentiek nekem bejöttek, szereti őket a bőröm, egyelőre nem hiszem, hogy változtatok rajtuk. És nem utolsó szempont, hogy az áruk is megfizethető. 

Ti mit használtok a heti arcápoláshoz? Van olyan termék, amiben csalódtatok?
Monic

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A kakaós maszkot imádom, most a barackos peelinget szeretném kipróbálni. Már a külcsín miatt is megéri. :D

Thündérke írta...

a szappanok nekem is megvannak :$de még nem vetettem be őket :D