Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj
rozmaring
só, bors
olívaolaj
A salátához:
mirelit zöldségmix
1 fej friss saláta
zöldség fűszerkeverék
1-2 kanál olívaolaj
A májat megforgatom olívaolajban, megszórom az apróra vágott rozmaringgal (szárított fűszer is megfelel), majd egy serpenyőben pirosra sütöm. Akkor jó, ha a közepe még egy kicsit rózsaszínes. Végül sózom, frissen őrölt borssal megszórom.
A zöldséget megpárolom, közben a salátaleveleket megmosom és kisebb darabokra tépkedem. Egy nagy tálba rakom, hozzámegy a párolt zöldség, egy-két kanál olívaolaj, pici só, zöldség fűszerkeverék.
Ropogós rozskenyeret szeltem hozzá.
Jó étvágyat!
Monic
2 megjegyzés:
Tuti finom :$ Nagyon szeretem a májat :) főleg a hagymásat :)
mm,ínycsiklandóan néz ki! :)
Megjegyzés küldése