2012. március 31.

Nyereményjáték - Újratöltve :)

Tegnap megérkezett a leendő nyertes csomagocskája, gondoltam, lefotózom, hátha még többen kedvet kapnak a játékhoz :)
Mindenképp olyan terméket szeretnék adni, ami mentes minden mesterséges illatanyagtól, színezéktől, állományjavítótól, tartósítószertől... és én is használom már egy ideje 100% megelégedettséggel. Remélem, sikerült ilyet találnom és a nyertes is hasonló örömmel fogja használni a szappanokat és a fürdőgolyót. 
A játék április 20-ig tart, addig lehet izgulni :) 
 
A Tündérkert szappan méregtelenítő hatású, pattanásos bőrhöz (is) ajánlott. Shea vajat, kakóvajat és rózsaszín agyagot tartalmaz. Kalcium, magnézium és kálium tartalma a bőr rugalmasságának megtartásában segít, az agyag hatékonyan csökkenti az aknés, pattanásos bőrön keletkező gyulladásokat, regenerálja és gyógyítja a szöveteket, szépíti, puhítja a bőrt. Ezt a szappant használom esténként a smink lemosásához, nekem nagyon bevált! Szemmel látható a hatása! :)
A COCO szappan kókuszolajból készül, ezen kívül kakaóport és kókuszreszeléket tartalmaz. Nagyon jól habzik, enyhe csokis illata van és a kókuszreszelék radírozza is a bőrt. Igazi kényeztetés ezzel a szappannal fürdeni, ráadásul borotválkozáshoz is használható. A kókuszolaj meggátolja a különböző baktériumok, gombák és egyéb mikroorganizmusok szaporodását, vagyis egy természetes antibakteriális szappanról van szó.
Ez a fürdőgolyó igazi kikapcsolódást nyújt egy nyűgös, hosszú nap végén. Kár, hogy illatot nem tudok feltölteni, így csak elképzelni tudjátok...
Méz és kecsketej - kell ennél több? Ez a szappan gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, hidratálja, táplálja a bőrt. Enyhíti az ekcéma és a száraz bőr tüneteit, gazdag, selymes habja ünneppé varázsolja a mindennapokat. Arcmosásra is használható: csökkenti a ráncokat, segít eltüntetni, ill. megelőzni a pattanásokat. Egyszerűen imádom ezt a szappant! :)

Jó játékot!
Monic

5 megjegyzés:

Eni írta...

Nagyon jó dolgokat választottál ajándéknak. Ez a Tündérkert szappan nagyon felkeltette az érdeklődésemet. :)

Adryenn írta...

Jó kis nyeremény :) Elfogadnám :)

Eri Nails írta...

szuper! :))

dyna írta...

Óóó, nagyon guszták, jó, h megmutattad, milyen szépen is vannak csomagolva. Majd most még inkább drukkolok magamnak. :))

Thündérke írta...

Jajj annyira tetszenek :$ úgy izgulok már most :D